basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Tröttteoretiserar

Publicerad 2013-08-31 00:32:00 i Allmänt,

Är så jävla trött. Flummar alltid tvångsmässigt när jag är i detta stadie. Det är något sjukt ocd att inte våga somna från eventuella genialiteter. Det är rätt skruvat. Aja. Skrev just manus till lilla Augustpriset 2014. Ni får döma själv om jag är ett geni eller inte när allt snurrar.
 
Novellidé:
Om ödet. Som är en osynlig höna. Som flyter runt i atmosfären och Väver! Väver ödesväven. Kluck kluck. Med sin näbb. Kaklää!
 
allt hönan gör är att flyta runt och lura på den stora planen. och lägga ägg. såklart. hönan flyter runt och  tjuvlyssnar på folk. en natt flyger hon förbi och hör han en pojke. på en vind. Med en tjej.
KaKLUCK!! Pojken berättar upphetsats sin teori. Ödet har ett eget öde. Ödets öde är att låta människan lära sig din moral. Blabla 
 
http://basenbloggar.blogg.se/2012/september/nar-basen-kommer-med-sina-hedniska-ideer-sa-spottar-filosofer-pa-datorskarmen.html (teorin finns i kommentarerna)
 
 
Tjejen bryr sig inte. Han förklarar allt. Till slut så berättar han att ödets öde att lära om moralen kommer göra att ödets funktion försvinner. ödet kommer döda sig själv i slutändan!!! Kluck. Kluck. 
 
Fågeln lyssnar. 
 
Kluck..
 
Avsluta abrupt. KACKLUCK!!!
Boom fågeln exploderade
Han hade rätt, Ingen brydde sig
 
end

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela