basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Tips till skribenter

Publicerad 2016-01-25 22:49:53 i Allmänt,

När man håller på att skriva (eller göra något annat kreativt) är det asbra att skriva ner alla tankar och ord som fastnar i huvudet. Rätt vad det är har man nytta av någon gammal stilfigur man lagt på is. Just nu går jag genom min gamla bloggdator från 2008. Nedan ser ni en skärmdump från ett idédokument jag skapade när jag var 15 år och ville bli ekonom.
 
Som ni ser lade jag redan då fundamentet till det som någon gång skulle kunna bli en lovande karriär inom nationalekonomi:
 
 

En gammal youtubelegend

Publicerad 2016-01-25 08:54:39 i Allmänt,

 
 
Se hur han dansar. Se hans trollbindande rörelser och hans flexibla armar. I över åtta år har han dansat i sin källare. Non-stop. Hans youtubekanal är tidlös och hans bidrag till internet är ovärderligt. Det här är en äkta internetlegend. En kille som bor i sin källare som omfamnar internet-weeabo kultur. Han har kackerlackor, han har japansk kultur på väggarna och han sover definitivt i en 90säng med varken lakan eller kudde. Allt han gör är att dansa. Varje dag. I sin källare. Han är en Picasso bland piss. Och han kommer finnas med oss till internet är dött och bortglömt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela