basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Om krönikor om Paris

Publicerad 2015-11-15 00:38:00 i Allmänt,


 
Igår skedde stora terrordåd i Paris. Det ryktades om att London och Rom skulle vara nästa mål. Kunde knappt vara närvarande på jobbet idag för att jag var orolig för min syster som bor i London. 
 
Idag och hela veckan framåt kommer det delas mängder av krönikor med billiga poänger som attackerar dina och mina reaktioner mot vad som hänt. Någonstans i Sverige kommer någon berätta för dig att du inte duger om du reagerat på ett visst sätt. Kom ihåg att oavsett om du har draperat din profilbild i trikoloren, skrivit en lökig text om din sorg eller om du gett blanka fan i vad som hänt så är det okej. Du har fullständigt rätt att känna precis hur du vill. Låt ingen krönikerande jävla snorunge berätta för dig att hur du ska vara.

ayeeh blanca

Publicerad 2015-11-13 08:16:00 i Allmänt,

Inatt drömde jag att mitt sinne delade upp sig i 12 delar. Tillsammans bildade de ett mycket hetsigt latinogäng som jag behövde övertala för att få somna. Såna här drömmar är väldigt återkommande för mig.

Öppet brev till medmänniskor som är töntar och dumma i huvudet

Publicerad 2015-11-12 18:55:00 i Allmänt,

Ärade medmänniska. Sluta slänga dig med ordet galen. När du kallar dig "lite galen" för att du äter banan till din taco så spottar du på de som verkligen försöker uppnå någonting. Tror du att Van Gogh kallade sig själv "lite galen" när han slet av sig örat? Tror du att Mcoleigh kallade sig "lite galen" när han knivhögg människor som skrynklade sitt toapapper istället för att vika det? Nej precis. Så sluta upp med det.
 
Vänliga hälsningar
Basen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela