basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

06.59 Lördag

Publicerad 2014-03-02 06:26:18 i Allmänt,

Jag jobbade i garderoben på en nattklubb 08-04 inatt. Mitt jobb gjorde mig till en kuliss i andras fyllekvällar. En tyst åskådare som såg alla detaljer som annars brukar suddas ut av sprit.

Jag såg folk med glödande varma ögon,  folk med ledsna själar och några enstaka aggressiva killar med snoppar stora som tändstickor.

Jag ville bla. banka in skallen på en snubbe som lurade mig (vilket jag ser som en bragd, eftersom det är funktionellt att reagera som ett djur)

Något jag också såg var hur sånna tysta tjejer som man ser på universitetet plötsligt fått i sig alkohol och blivit galna av makt. De största översittarna brukar ju vara de som aldrig haft makt innan.

Tjejen. Bara för att du har tuttar och är full så betyder det inte att jag försöker få något av dig. Att jag försöker titta dig i ögonen och le mot dig är för att du är en medmänniska och en kund. Jag ler inte åt dig för att jag är imponerad av din Margreth Tatcher aura eller dina fnysningar och din nonchalanta blick i taket.

Tl;dr
- Ser din mun ut som en uppochnervänd banan så tycker jag inte om dig.
- Ser din snopp ut som en fingerborg så tycker jag inte om dig.
- Om du ler kommer du till himlen och om du är ledsen så kommer jag agera pingstpastor och ge dig själavård

Godnatt.

Ps. Redigerar nog detta senare. Eller så gör jag ett nytt inlägg om blixtar, blod och avloppsvatten för att fånga mina läsares intresse.

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2014-03-02 09:45:27

Hörde en gång en kille i garderobskön säga till sin flickvän (?): "Du är inte ful. Jag har bara tröttnat på ditt utseende."
Wizdom

Svar: Hahaha undrar hur det gick för dem den kvällen
Sebastian Eriksson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela