basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Att kastrera sig (forskningstudie)

Publicerad 2014-01-31 16:38:00 i Allmänt, Pressmeddelanden,

God eftermiddag internet.

Ni vet sånna låtsasfilosofer som alltid ska förstöra alla debatter med att säga att vi människor och djur egentligen bara lever för att ligga? Well, så här ligger det till. Mårre har precis blivit kastrerad.

Detta har resulterat i två saker:
1. Hans matvanor har förändrats.
2. Han har bytt stilikoner. Nu klär han sig bara som ET och/eller ryska tanter (se bilden ovan)

Mårre kommer alltså fortsätta existera trots att hans testosteron och sexdrift försvinner, med vad motiverar Mårre att leva egentligen? Det är ju svårt att gå in i en hundhjärna så jag har tänkt att söka en människa till en djupgående studie. Är det någon på internet som skulle vilja vara med och revolutionera soff-filosofin?

Om du är man och manad ta reda på människans sanna motivation, så möt mig imorgon i tvättstugan på Frodegatan. Ta med dig egen sax, disinfekterande medel (valfritt) och lätta kläder.

HundeN

Publicerad 2014-01-28 21:15:00 i Allmänt, Pressmeddelanden,Hej interwebz. Nu har jag bott i Uppsala i tio dagar. Det är gött här, men mina kläder börjar ta slut och jag måste snart göra min första tvätt. K-u-l.
 
Jag är fortfarande inneboende hos min syrra och hennes hund. MÅRRE är min nya bästa vän och vi hänger typ varje dag. Vår kommunikation är rätt ensidig och består mest av meningar som "kissa här" och "NEJ SLUTA!! Du får inte lukta främlingar i rumpan!". Jag börjar misstänka att han har diagnosen ADHD. Han springer mest runt hela tiden i lägenheten och han har nått fix med att slicka mig i ansiktet. Är det någon som känner en söt psykologstudent? Finns det någon möjlighet att jag kan bjuda hem _henne_ en kväll för att bedöma hunden?

Relationsguiden.

Publicerad 2014-01-25 23:17:00 i Allmänt,

Jag saknar min vän. Min psykolog har flyttat. Sebastian har besegrat de imaginära monstret som kallas kvartslivskrisen.Det har gjort mig motiverad och modigare, men jag måste ha något att underhålla mig med. Surfa in på http://ask.fm/Relationsguiden och ställ lite frågor.
 
 
 
Du finns i mina tankar/ Jesper. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela