basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Onsdag natt 2

Publicerad 2014-02-27 00:52:02 i Allmänt,

Som blivande germofob (bacillskräck) så har jag begått många dödssynder idag.

Jag har åkt tunnelbana. Hållit handen och pussats. Jag undrar om tjejbaciller är farliga... Ska jag hälla handsprit på hjärtat om dom sprider sig dit??

Onsdag natt

Publicerad 2014-02-27 00:37:44 i Allmänt,

Idiomet "jag är så hungrig att jag skulle kunna äta en häst" har ingen trötthetsmotsvarighet.
Frasen "Jag är så trött att jag skulle kunna sova i en elefant" är ju inget idiom. _Och_ det är synd. För det är precis så jag känner. 

Jag är så trött att jag tycker det verkar gosigt att sova i en varm elefant.

Tisdag 25/2 pristagande student

Publicerad 2014-02-25 12:45:18 i Allmänt,

Jag lagade precis min första riktiga måltid. Min korridorskompis sade att jag såg nervös ut när jag stekte kycklingen. Det var jag också. Jag brukar alltid bäva inför att göra saker som jag inte kan, men när jag väl lär mig dem så blir jag helt sinnessjukt bra på det. 

Ta detta som exempel: När jag var en bebis så grät jag ofta och jag kunde inte ens gå själv. Sen lärde jag mig gå och nu är jag typ bäst i Uppsala på det. Jag går överallt! Jag kan prata, pussas och till och med dansa gående! Om det fanns ett objektivt mått på hur bra man förflyttar ett ben framför det andra så skulle jag vinna alla medaljer. Kanske till och med andra priser: Nobelpris i kreativ gångstil, Pulitzerpriset för manualen "How to Walk" eller överpriset för bäst i allt!!!

Case closed! Nu efter min första måltid så är jag säker på att jag kan starta en framgångsrik krog. Kolla bara:Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela