basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Inshallah (PODCASTEN ÄR UTE!!!)

Publicerad 2013-10-31 20:37:00 i Allmänt, Fråga Jesper, podd,

Hallå där, Jeppe på micken. 

Nu är den äntligen här, jag och basens lilla bebis har tillslut kommit till världen. Det är mitt projektarbete. Vi skulle uppskatta all feedback. Veckans avsnitt blev lite långt men vi tror det blir kortare i framtiden.I veckans podd snackar vi om friendszone, öl och kristna. Luta er tillbaka och njut.

Mvh
Jeppe.

 
 

 

Jesper är ett geni

Publicerad 2013-10-31 18:10:46 i Allmänt, Fråga Jesper,

Jesper är ett geni. Han har däremot inte svarat mig på Facebook på fyrtioåtta timmar. Tar ut det passiv-aggressivt genom att skriva det här. Jesper. I love you man. Jag har en stor sak du måste se och smaka på. Den är vid och har ett litet hål i mitten (inte flera hål) och man ska packa hårt i den.

Jesper. Jag pratar om min nya skål till vattenpipan. Herregud den är enorm och helt fantastiskt. Fem år av vattenpipa och äntligen min första phunnelbowl.

Förresten. Han har gjort massa nya videos. I den senaste videon: "Gillar tjejer när man sjunger?" så sjunger han en trudellut och pratar om sång och tjejer.
 

MVG i tandleende (VÄRLDENS BÄSTA KLASSFOTO)

Publicerad 2013-10-30 18:21:13 i Allmänt,

Här är jag. Omgiven av massa (nästan) okända människor på esteternas skolfoto 2013-2014. Mitt namn är Simon Karlsson och jag har precis blivit tillsagd att man inte får äta smör ur händerna på varandra under en skolfotografering.

På orginalbilden så äter alltså den mycket snygga tjejen till höger om mig smör ur min hand. Tyvärr så var skolan för PK för smörorgier. Nåväl. Det var helt klart en bra morgon att spontan-planka in på ett skolfoto.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela