basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Ny Podd! Hat vid första ögonkastet

Publicerad 2013-11-25 22:38:00 i Allmänt,

 
HEJSAN!

Här är vår fjärde podd! I veckan så pratar vi om varför Lund är världens sämsta stad, inkompetenta lärareom vår otroliga vän Simon som cykelpendlade 14 mil om dagen för att rättfärdiga ett cykelköp. Håll i hatten!

Ps. Lärarsegmentet i slutet är _Bra_! Tack till Markus Bertheim för den fina bilden.
 
 
 

En tyst minut

Publicerad 2013-11-22 15:44:56 i Allmänt,

Jag vill tillägna en tyst minut åt kassörskan i Gamla Stans Sci-Fi bokhandel.

Må alla malliga nördfrågor flyga dig över huvudet. Må du för en dag slippa höra unga pojkar och flickor som fnittrigt kallar sig nördar för att de läst Harry Potter. Må alla en dag veta att du är drottningen av Pop-nörd-världen och måtte du aldrig behöva låtsas le åt en kund som faktiskt behöver genuin hjälp.

Tack för att du finns o-du-bittra kassörska. Utan dig så hade jag inte aldrig fått en välbehövlig distans och ett förakt åt service-människor som fått sina leenden stulna av naiva människor.

Kan inte blogga (men jag är glad 1-2 gånger om dagen i alla fall)

Publicerad 2013-11-21 17:05:01 i Allmänt,

Förlåt för droppen i bloggandet. Jag kan förklara.

Jag har bestämt mig att flytta till Uppsala till våren. Det är runt sex veckor kvar och jag har tyvärr inte hjärnkapacitet nog att tänka ut kluriga blogginlägg och försöka plugga klart alla ämnen samtidigt.

Livsläxa allihopa:
Man ska inte ta ut segern i förskott. Trots att jag gjorde tio sidor matte (typ rekord) imorse så har jag inte tid att luta mig tillbaka och jobba med mindre relevanta grejer. En sak i taget. Allt jag gör nu är att kämpa mot uppskjutningsdjävulen, äter, pluggar, sover och onanerar (av medicinska själ. Jag måste hålla uppe endorfin-nivån)
 
Vad ska jag göra i Uppsala då? Plugga Svenska i ett halvår om jag kommer in och får bostad. Om jag bor i studentkorridor så ska jag lära mig laga mat, träna hårt och allmänt bli en bättre människa. Hoppas jag lyckas. Hoppas ni är kvar tills dess. Puss hej.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela