basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

Killen utan liggen

Publicerad 2013-02-13 22:22:27 i Allmänt,

Läste idag en politiskt insatt sjuttonårings blogg.
Han klagade tamefan på allt.

Men det han klagade mest om var sexköpslagen. Spaaaaaaaaaaaaltmeter om hur han tyckte det var hemskt och ologiskt att man inte får köpa sex i Sverige.

LOL HAN MÅSTE VARA SÅÅÅ JÄVLA BITTER ÖVER ATT HANS 20000 INLÄGG PÅ FLASHBACK INTE GER HONOM NÅGOT SKJUT

Copypaste från en uppsats

Publicerad 2013-02-12 20:15:30 i Allmänt,

Skrev en fett seriös uppsats om människosyner för ett tag sedan. Här har ni ett urdrag ur den.
Enligt den behavioristiska människosynen så ska man kasta runt belöningar och bestraffningar till folk lite hejvilt. Ungefär den människosynen som fjortistjejer brukar ha.Beskriv hur du tror att du skulle känna om du bara blev behandlad behavioristiskt.

Om man bara umgicks med folk som in-absurdum följde samma människosyn eller religion så skulle man balla ur. Oavsett om detta är en grupp av Katoliker, Ateister eller neo-Mumintrollister.
 

A) Om jag enbart skulle träffa behavioristiska människor så skulle jag förmodligen bli asocial och introvert. Jag skulle alltid tvingas vara på helspänn så att jag inte skulle bli bestraffad för något oacceptabelt. Jag skulle gå runt och ständigt fundera på människors beteende: Försöker hen bestraffa mig eller belöna mig med sin torra humor? Vad har jag gjort för fel?

Alternativt så skulle jag också bli en bokstavstroende behaviorist. Jag vill trots allt inte vara den enda som blir belönad och bestraffad, jag vill inte vara undergiven mina vänner. Så jag skulle säkert lägga ner mycket tid på att bestraffa och belöna folk efter hur de presterar socialt. Om inte Kalle skrattade åt mina skämt så skulle jag kanske sätta eld på hans katt - eller åtminstone blänga argt på honom.

Kalsonger

Publicerad 2013-02-06 11:45:21 i Allmänt,

...Och på den tredje veckan utan kläder så öppnade han tvättluckan och sade "Varde kalsonger"

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela