basenbloggar

Jag har sett allt på internet.

"Jag bjuder på en selfie"

Publicerad 2013-12-15 14:18:00 i Allmänt,

Herregud. När jag läser om folk som "bjuder" på selfies så blir jag allt bra konfunderad.

Vadå bjuda på en selfie? Finns det en uppdämt behov av dina selfies? Sitter det någon och trånar på att se ditt pixliga ansikte i en dåligt tagen bild?

Har man inte en lite osympatisk inställning till livet om man tror att folk vill veta allt om ens liv? Jag är en überkänd bloggare och blir ofta tillsagd att blogga mer. Men varför skulle jag fylla denna blögg med plattityder och innehållslösa bilder från mitt liv? Alla vet att tonåringar är den mest självcentrerade rasen på jorden, speciellt internet-generationen. Man måste alltid tänka på vad läsaren ska få ut av det man publicerar. Det enda syftet med att posta selfies är ju den egna vinningen och _Jorden snurrar inte runt dig_ ingen bryr sig om din frukost eller din dåligt tagna seflie.

Faack. Hur svårt är det att formulera en någolunda bildtext alltså. Skriv "Nu har jag lite att göra så jag tar en bild på mig själv och hoppas att någon söt tjej gillar den" nästa gång.

Tack och hej.

HEJ BLOGGEN FAN VAD KUL

Publicerad 2013-12-12 14:43:55 i Allmänt,

HEJ BLOGGEN!!

Jag sitter just nu och skriver rapporten till mitt projektarbete. Projektet var alltså att hålla igång denna blogg. Nu när jag går igenom allt arbete så ser jag hur mycket jag saknat er. Dig. Och alla ni andra.

Snart är jag klar och snart kommer jag flytta till Uppsala! Jag vill bara skriva i massor av utropstecken!! Ni kommer inte påverkas så mycket av flytten, behovet av att blogga är nog konstant!

Ps. Ska även byta design snart. Tillbaka till den stilrena.
Ni vet hur man går in i vissa rum och känner sig direkt bekväm och skön i dem? Denna design ger mig inte de vibbarna. Vilket egentligen är konstigt eftersom jag trivs bättre i klänning än hoodie och kalsonger.
 
Nåväl. Puss puss.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela